Főoldal | Itt élünk | Bemutatkozás | Pártunkról | Videók | Írásaink | Beszámolók | Fotógaléria | Ajánló | Linkek | Írjon nekünk!

Aktuális Jobbik

Választási program

Fontos linkek

kecel.hu

Browse archives
« November 2017
Mo Tu We Th Fr Sa Su

Bethlen Gábor Program

Mon, 2007-04-02 11:00

A Jobbik Magyarországért Mozgalom programja
a lélekszámban, javakban és szellemében gyarapodó magyar nemzetért

Új erő

Új radikalizmus

Jelen dokumentum a párt által meghirdetett Bethlen Gábor Program első, pontokba szedett, vitaindító változata. Célunk, hogy minél szélesebb körben együtt gondolkodva, bátran, józanul és igaz szívvel nyúlva akár a legfájdalmasabb kérdésekhez is, megvalósítható, közös tervet alkossunk a magyar nemzeti fejlődés érdekében.

Bethlen Gábor a három részre szakadt ország idején, a török Portától függve, vérzivataros nemzetközi helyzetben volt képes politikai, gazdasági, szociális és kulturális értelemben virágzóvá és európai tényezővé tenni az Erdélyi Fejedelemséget. Az ő történelmi példamutatása bizonyítja, ha van átgondolt, felelős stratégia és a megvalósításához szükséges politikai akarat, akkor minden nehézség leküzdhető.
Ezért választottuk Bethlen Gábort programunk égi védnökének.

Alapító Nyilatkozat

Fri, 2003-10-24 19:26

Ma, 2003-ban még mindig nem történt meg a valódi rendszerváltozás. A politika - gyökereit tekintve - továbbra is egypólusú, a törvényhozást háttéralkuk szövik át, a pártok nem vállalják a magyar érdekek következetes szolgálatát. Az állami és közigazgatási működés keretei ugyan átalakultak, de az országot a kommunizmus alatt irányító hálózat megtartotta hatalmát. 1990 után sem beszélhetünk valódi demokráciáról, hiszen a közélet, a gazdaság, a média és a kultúra területén nincs természetes, rátermettség alapján működő szelekció; azt továbbra is a régi politikai, üzleti és rokoni szálak hálója szövi át.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom célja a rendszerváltozás befejezése, a jelenleginél igazságosabb társadalom megteremtése.

Syndicate content

Üzenet

„Nem volna más vallás,
Nem volna csak ennyi:
Imádni az Istent
És egymást szeretni...
Karácsonyi rege
Ha valóra válna,
Igazi boldogság
Szállna a világra...”
Ady Endre

Keressen minket az alábbi közösségi oldalakon!

Elérhetőségek
A Jobbik Keceli Szervezetének elérhetőségei:

Telefon:

E-mail cím: